Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 januari 2018

Salveo Pharma breidt portfolio uit met Losimed Duo

Vanaf 1 januari 2018 is het merkenportfolio van Salveo Pharma uitgebreid met Losimed Duo van de fabrikant Davantis Health uit Amsterdam. Losimed Duo is een geregistreerd zelfzorggeneesmiddel tegen diarree gepaard gaand met krampen, opgeblazen gevoel of winderigheid. De gepatenteerde samenstelling is uniek en zeer effectief. Dit meldt Salveo Pharma in een persbericht aan Careality.

‘We zijn erg verheugd dat we de samenwerking met Salveo Pharma voor Losimed Duo zijn aangegaan. Met hun omvang, kennis en ervaring in de Nederlandse markt is het Salveo-team uitstekend in staat om ons merk in Nederland verder uit te bouwen. Daardoor krijgt Losimed Duo de aandacht die het verdient’, aldus Joren Exler, CEO van fabrikant Davantis Health.

Maurits van Tol, General Manager van Salveo Pharma, vult aan: “Losimed Duo is een logische aanvulling op ons portfolio, niet alleen vanwege de unieke, gepatenteerde samenstelling, maar ook omdat het in een totaal andere OTC-categorie is ingedeeld. Ons team van merken-
specialisten kan zich daardoor heel goed op dit merk focussen.”

In de komende maanden zal de distributie verder worden uitgebreid en zullen de noodzakelijk sales- en marketing-
activiteiten worden uitgerold om zo snel mogelijk zo veel mogelijk consumenten te kunnen helpen bij hun (acute) diarree-klachten.


Deel dit bericht:


Careality