Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
31 januari 2018

Nieuwe eigenaren Koninklijke Utermöhlen NV

Afgelopen week is de overname van de activiteiten van Koninklijke Utermöhlen NV afgerond. De activiteiten van Utermöhlen, bekend van de A-merken HeltiQ en ByeBites, zullen onder leiding van Piet Bandell en Martin Pereboom worden voortgezet vanuit de vertrouwde huidige locatie in Wolvega. De plannen van het nationale en export georiënteerde bedrijf zullen gericht blijven op het leveren van producten van hoge kwaliteit in de wond-, sport-, kraam- en huidverzorging. Zo schrijft Koninklijke Utermöhlen NV in een (pers)bericht aan Careality.

In de toekomst zal de onderneming de huidige markten in Nederland, Europa, Noord-Amerika, Midden-Oosten, Australië en Azië verder gaan uitbreiden. Onder andere op het gebied van het bevriezen van huidaandoeningen (‘cryo-technologie’), worden nieuwe toepassingen ontwikkeld. Wilt u op de hoogte blijven, kijk dan op www.utermohlen.nl.

In Nederland worden de wond- & sportverzorging, kraamverzorging en zelfzorgproducten onder het merk HeltiQ, het assortiment steken en beten onder het merk ByeBites en de EHBO/ BHV verbanddozen onder het merk Utermöhlen professioneel verkocht via de professionele- en consumenten markten.

De voormalige eigenaar van Koninklijke Utermöhlen NV, Don T. van der Vat, neemt na 30 jaar actief te zijn geweest in de onderneming, afscheid van Utermöhlen. De heer Van der Vat heeft de onderneming in 1998 overgenomen en verzelfstandigd vanuit het toenmalige OPG.

Don van der Vat: “Ik ben verheugd dat ik Utermöhlen nu kan overlaten in de goede handen van Martin Pereboom en Piet Bandell. De lange historie van Koninklijke Utermöhlen, sinds 1880, verdient een goede toekomst op een wereldwijde markt. Piet en Martin zijn in staat om met hun ervaring en inzichten de onderneming verder te brengen.”

Piet Bandell: “Wij zijn blij met het vertrouwen dat we van Don en Renate hebben gekregen en kijken ernaar uit om kennis te maken met onze leveranciers en klanten om verdere toekomstplannen met hen vorm te geven.”

Martin Pereboom: “Piet en ik zijn gedreven om nieuwe geschiedenis te gaan creëren met Koninklijke Utermöhlen. Dankzij de kennis, kunde en ervaring van de mensen kunnen we voortbouwen op de lange traditie.”

Op de foto v.l.n.r. Don van der Vat, Martin Pereboom, Renate van der Vat-Borchers en Piet Bandell

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Siebe van der Meer, Marketing & Sales manager, Koninklijke Utermöhlen NV, telefoonnummer: + 31 (0)561 69 33 44.


Deel dit bericht:


Careality