Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 februari 2018

Kim Kötter opent Negenmaandenbeurs 2018 met vrolijkste babyschilderij

De eerste bezoekers van de 33ste Negenmaandenbeurs werden vanochtend verrast door vijftien kleine kunste-
naars die hun beste schilderkunsten lieten zien. Onder leiding van presentatrice Kim Kötter maakten de baby’s het vrolijkste babyschilderij van Nederland. Kim, zelf mama van zoon Muck en hoogzwanger van haar tweede kindje, hielp de kindjes tijdens het schilderen. Het vrolijk gekleurde werk van de presentatrice en de jonge kunste-
naars in de dop werd onder luid applaus ontvangen. Dat schrijft A.S. Watson in een persbericht aan Careality.

Presentatrice Kim Kötter vindt het een heerlijk gezicht. “Zo schattig, al die kindjes onder de verf en wat doen ze het goed! Mijn zoon Muck is ook dol op verven en kliederen. Dit doen wij dan ook geregeld samen. Ik vind dat de kindjes super enthousiast mee hebben gedaan en ik kan met trots zeggen dat dit een heel erg vrolijk babyschilderij is geworden!”

Luiers en inspiratie
Jaarlijks verzorgt Kruidvat de feestelijke opening van de Negenmaanden-
beurs. De drogisterijketen is de grootste aanbieder van luiers en baby-
verzorgingsproducten in Nederland. Alle Kruidvat luiers en luierbroekjes zijn voorzien van het EU Ecolabel. Het onafhankelijke Europese keurmerk laat zien dat deze luiers bijdragen aan een duurzamere wereld. Tot en met zondag 25 februari kunnen aanstaande en kersverse ouders zich nog laten inspireren op het gebied van zwangerschap en ouderschap in RAI Amsterdam.


Deel dit bericht:


Careality