Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 augustus 2018

De Vergulde Hand is volledig vernieuwd

De Vergulde Hand, het oudste scheermerk van Nederland is vernieuwd met een eigentijdse en tóch authentieke uitstraling en een verbeterd assortiment. Het vergulde merk is nu niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk een merk met een gouden randje. Dit meldt Remark Groep in een persbericht aan Careality.

De Vergulde hand is in Nederland al meer dan 460 jaar dé autoriteit op gebied van authentiek nat scheren.  Om het authentieke, luxe scheermoment nog meer te accentueren zijn de producten vanaf nu verkrijgbaar in een kwalitatieve, luxere verpakking. Deze “Vergulde”  uitstraling refereert naar de lange, gouden historie en betrouwbare kwaliteit.

Met de producten van De Vergulde Hand haalt de moderne man dit luxe, authentieke gevoel in huis en scheert hij zichzelf comfortabel en glad in eigen badkamer.


Deel dit bericht:


Careality