Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 oktober 2018

Etos in Hulst volledig vernieuwd

De verbouwing van Etos aan de Gentseweg in Hulst is bijna achter de rug. De winkel heropent woensdag 24 oktober om 9.00 uur. Ondernemers Jan en Margot Salomé-Huisman en hun medewerkers nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn. Het wordt extra gezellig op de openingsdag, maar ook op de dagen erna. Er zijn leuke acties en activiteiten, meldt Etos in een persbericht aan Careality.

De vernieuwde Etos is lekker ruim van opzet en heeft een moderne inrichting. Alles ziet er strak en fris uit. Er is een mooie beautyafdeling waar je prima inspiratie op kunt doen voor een nieuwe look. Er hangen overal tips. De medewerkers geven bovendien graag advies en laten via een touch up zien hoe je zo’n nieuwe look zelf kunt toepassen. Ook biedt de winkel een groot aantal producten voor de gezondheid en de dagelijkse verzorging, van alles voor de baby en cadeautjes.

Feestje
De heropening wordt samen met klanten gevierd. “Het wordt een gezellig feestje”, zegt Margot Huisman. In de openingsweek geeft de winkel zolang de voorraad strekt bij besteding vanaf 5 euro een gratis product van het Etos eigen merk weg. Bij 15 euro krijgen klanten een handige big shopper. Op zaterdag 27 oktober organiseert de vernieuwde Etos een beautyevenement. Dan is er in de winkel een visagist aanwezig en klanten kunnen zich gratis laten opmaken.


Deel dit bericht:


Careality