Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 december 2018

Cellulitis vaarwel! Met de producten van de REPAGEN® BODY Slim Box

Cellulitis vaarwel! De producten van de REPAGEN® BODY Slim Box behandelen ongewenste cellulitis gericht. De Thermogel gaat de vorming van nieuwe vetafzettingen tegen en draagt bij aan de versteviging van het bindweefsel. De aanvullende Cinnamon Cream stimuleert de bloedcirculatie en kan zo de contourverzorging van de huid extra ondersteunen. Zo meldt Klapp Cosmetics in een persbericht aan Careality.

De nieuwe REPAGEN® BODY-serie is onze manier van integrale verzorging, die niet alleen hydrateert maar ook een verfijnende en verstevigende werking kan hebben.

De volledige serie combineert veelzijdige verzorgende stoffen met effectieve vetkillers. De cabine-behandelingen bieden verschillende mogelijkheden om de huid te verfijnen, te verstevigen of nieuwe vitaliteit te geven. Gebruik los of naast de cabine-behandelingen de verzorging voor thuis, de Body Box.

Thermo gel, de actieve stof LipoFirm maar de Thermo Gel een echte hulp tegen cellulitis. De lichte gel is ontwikkeld om de vorming van nieuwe vetafzettingen tegen te gaan, het bindweefsel te verstevigen en de lymfestroom en vetverbranding te stimuleren. Ideaal voor lokaal gebruik.

Cinnamon cream, een effectieve crème voor contourverzorging van de huid. Het uitgelezen complex van actieve stoffen met kaneel stimuleert de doorbloeding en ondersteunt de behandeling van sinaasappelhuid. Perfect voor dagelijks gebruik op problematische huidgedeeltes.

Thermo gel 200ml + Cinnamon cream 200ml €59,-(verkoopadviesprijs)
www.klapp-cosmetics.com


Deel dit bericht:


Careality