Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 januari 2019

DA-drogisterijen heropend in De Lier, Nieuw-Lekkerland, Groot-Ammers, Kesteren, Zuidwolde (foto), Dwingeloo, Drachten en Groningen

Op donderdag 24 januari heropenden maar liefst acht DA-drogisterijen hun magenta-roze deuren. Dit betekent dat de consument nu terecht kan in De Lier, Nieuw-Lekkerland, Groot-Ammers, Kesteren, Zuidwolde (foto), Dwingeloo, Drachten en Groningen. Zo schrijft de Nederlandse Drogisterij Service (NDS) in een persbericht aan Careality.

Wat betekent dit voor de consument?
Nog meer plekken in Nederland waar de consument terecht kan voor alle dagelijkse gezondheidsvragen en deskundig advies. Dit betekent niet alleen hulp bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van dagelijkse verzorging en gezondheid. Het betekent ook een aanbod van kwalitatief goede producten van bekende merken en het DA-huismerk. Het DA-huismerk wordt de komende periode voorzien van een heel nieuw jasje en het assortiment wordt aanzienlijk uitgebreid.


Deel dit bericht:


Careality