Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 januari 2019

Jan-Derek Groenendaal nieuwe Managing Director van GrandVision Benelux

Per 1 maart 2019 treedt Jan-Derek Groenendaal aan als nieuwe Managing Director van GrandVision Benelux. Jan-Derek heeft een bewezen achtergrond in verschillende management posities in retail. Sinds 2018 was hij Senior Vice President Strategic Projects bij Ahold Delhaize. Daarvoor was hij werkzaam als General Manager van Etos (onderdeel van Ahold Delhaize) en bekleedde hij verschillende commerciële en senior managementfuncties binnen Kruidvat en AS Watson & Superdrug Stores.

In zijn nieuwe rol als Managing Director GrandVision Benelux is Jan-Derek Groenendaal verantwoordelijk voor de ruim 800 winkels van Pearle Opticiens, Eye Wish en GrandOptical. Tevens wordt Groenendaal eindverantwoordelijk voor online speler Zonnebrillen.com.

Frédéric Dauche, COO GrandVision, zegt: ”Wij zijn blij Jan-Derek Groenendaal te verwelkomen binnen onze organisatie als nieuwe Managing Director van GrandVision Benelux. Met zijn uitgebreide achtergrond in retail, scherpe visie en brede kennis halen wij een zeer sterke Managing Director in huis. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met zijn kennis de organisatie weer een stap verder brengen.”

Jan-Derek Groenendaal zegt: “Ik kijk er naar uit om onderdeel uit te maken van het GrandVision Benelux team. Samen met de medewerkers van het Support Office en in de winkels bouwen we verder aan de omni-channel optiek organisatie van de toekomst. Hiermee blijven we onze positie versterken in de markt en maken we zo het verschil richting de klant.”


Deel dit bericht:


Careality