Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 januari 2019

Greet Beenaerts (Bayer Consumer Health) legt functie neer

Greet Beenaerts legt vanaf 1 februari haar functie als Country Division Head bij Bayer Consumer Health neer. Natasja Mooij neemt haar functie over. Beenaerts schrijft dit in een brief waarin zij haar relaties bedankt voor de fijne samenwerking.

“Het is tijd voor een volgende fase in mijn leven. Met groot genoegen en voldoening kijk ik terug op een lange en enerverende periode van 30 jaar, waarin vele trends en ontwikkelingen de zelfzorgmarkt en Bayer hebben doen veranderen. Ik heb het voorrecht gehad het Nederlandse Bayer Consumer Health team door al deze veranderingen heen te mogen leiden. Ik ben ervan overtuigd dat Bayer en het Nederlandse Consumer Health team in het bijzonder klaar zijn voor de toekomst en het nodige zullen doen om een leidende rol te blijven spelen in de markt”


Deel dit bericht:


Careality