Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 februari 2019

Puistjes, roodheid en droge huid in de ban met de 100% natuurlijke ‘Skin Savers’ van Zechsal

Puistjes en roodheid van de gezichtshuid kunnen zorgen voor veel onzekerheid. Een droge lichaamshuid kan jeuken, is een spreekwoordelijke schietschijf voor schadelijke externe invloeden en kan behoorlijk onplezierig aanvoelen. Zechsal, de lijn met hoogwaardige producten op basis van pure magnesium, biedt hiervoor met de Skin Balm en de Sheabutter Body Cream twee intensieve ‘Skin Savers’ die de huid op een natuurlijke manier weer optimaal in balans brengen. Zo schrijft Zechsal in een persbericht aan Careality.

Magnesium is een voor het lichaam essentieel en daarmee onmisbaar mineraal. Het is erg belangrijk voor een goede energiestofwisseling in het lichaam. Het zorgt ook voor een goede overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van onze spieren. Het helpt om tanden en botten gezond te houden, zorgt voor een ontspannen nachtrust en voor een goede elektrolytenbalans in het lichaam. Niet voor niets dus dat Zechsal diverse producten ontwikkelde waarin natuurzuivere, pure magnesium het belangrijkste ingrediënt vormt. (…)

Distributie, adviesverkoopprijzen & meer informatie:
De Zechsal-producten  worden op de markt gebracht door Zechsal B.V. uit Veendam.

De producten zijn verkrijgbaar bij de zelfstandige drogisterijen, apotheken, reformwinkels, vitamineshops en diverse webshops, waaronder www.zechsal.nl

De producten worden ook aanbevolen en verkocht door diverse therapeuten.

Advies verkoopprijzen:

  • Zechsal Skin Balm                                  € 14,50/50 ml
  • Zechsal Sheabutter Body Cream          € 17,50/150 ml en € 4,50/30 ml (reisverpakking)

Voor meer informatie is er de website: www.zechsal.nl


Deel dit bericht:


Careality