Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 juni 2019

Himalaya goes Etos

Vanaf woensdag 19 juni a.s. zal een complete range aan Himalaya verzorgingsproducten in de nieuw geopende Etos Leidsenhage, het toekomstige Mall of the Netherlands, te vinden zijn. Deze nieuwe winkel heeft een complete metamorfose ondergaan en presenteert de nieuwste innovaties. Dit schrijft T.S. Health Products in een persbericht aan Careality.

Ayurveda
Sinds 1930 ontwikkelt Himalaya effectieve en pure lichaamsverzorging. De basis wordt gevormd door speciaal geselecteerde kruiden uit de eeuwenoude ayurvedische gezondheidswetenschap. Ayurveda betekent letterlijk ‘kennis van het leven’ en wordt in India al meer dan 5.000 jaar beoefend. Himalaya producten bestaan uit een unieke mix van essentiële oliën die de gestreste en vermoeide huid verlichten. Himalaya zorgt voor een relaxed en comfortabel gevoel van je hele lichaam.

Pure en zuiverende wellness
Het pure en ontspannende weldadige gevoel na een dagje wellness kun je nu ook gaan ervaren in je eigen badkamer. Himalaya is een rijk en compleet assortiment met verzorgingsproducten die het totale lichaam reinigt, zuivert en verzorgt. Speciaal voor de onzuivere huid heeft Himalaya een productlijn ontwikkeld op basis van Neem kruid. Neem heeft bijzondere en heilzame eigenschappen en rekent af met puistjes, pukkeltjes en andere onzuiverheden van je huid. Hierdoor ontstaan er minder littekens, verbetert de textuur van je huid en heb je een frissere look!

De Himalaya Botanique productenserie is gemaakt met de puurste ingrediënten op biologische wijze.

Alle oliën in de producten zijn koudgeperst. Dit zorgt ervoor dat voedingsstoffen, vitaminen en mineralen niet verloren gaan. Een serie van hoge kwaliteit!

Naast deze 2 specifieke lijnen bestaat het Himalaya assortiment uit gezichtsmaskers, dag- en nachtcrèmes, facewashes, bodyscubs, tandpasta’s, haar- en voetverzorging. Bij Etos Leidsenhage kun je nu kennismaken met de 29 wonderen uit de ayurvedische gezondheidswetenschap. Maar Himalaya is ook verkrijgbaar bij Holland & Barrett,  Gezond & Wel , DIO en DA Drogisten of online verkrijgbaar bij webwinkels zoals Bol.com en plein.nl.


Deel dit bericht:


Careality