Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 juli 2019

NIEUW: lavera colour cosmetics, Natural Pastel Edition

De zomer is begonnen, de bloemen staan volop in bloei, de donkere kleding wordt ingeruild voor vrolijke kleuren en make-up geeft de gebruinde huid net een beetje extra glans. Ook de verzorging van het lichaam ondergaat veranderingen. De zonbescherming komt uit de kast, de dagcrème wordt iets minder vet en de make-up wordt vaak iets lichter. Tijdens de warme zomerdagen mag het allemaal iets natuurlijker. Als voorloper op het gebied van natuurlijke cosmetica, heeft Lavera alles in huis om te zorgen voor de perfecte zomers look. Dit meldt Lavera in een persbericht aan Careality.

De Lavera Natural Pastel Edition- lijn
De Pastel Limited Edition-lijn biedt natuurlijke, duurzame make-up in zomerfrisse pasteltinten. De productlijnen van Lavera bevatten geen synthetische ingrediënten en de natuurlijke pigmenten zijn chroom- en nikkelvrij getest. Natuurlijke mineralen, pure talk, huidverzorgende biologische oliën, natuurlijke pure kleurstoffen en biologische hydraterende ingrediënten zijn belangrijke ingrediënten van natuurcosmetica. De producten van Lavera worden tevens niet getest op dieren en zijn 100% cruelty free.

De Pastel Limited Edition bestaat uit blushes, oogschaduw en lippenstiften in verschillende subtiele, assige pasteltinten. Deze zomerse collectie is een limited edition lijn en slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Mineral Blush Selection
De blushpaletten zijn verkrijgbaar in 2 kleurcombinaties en elk palette bevat 3 kleurtinten. Aan elk palette heeft lavera één highlighter toegevoegd. Deze zorgt voor een optimale finish en kan gebruikt worden om de wangen extra glans te geven.

Mineral Eyeshadow Selection
De oogschaduwpaletten zijn verkrijgbaar in 2 kleurcombinaties en bevatten elk 6 kleurtinten. De kleuren in elk palette zijn op elkaar afgestemd, zodat ze zowel individueel als samen aangebracht kunnen worden. De zachte natureltinten blenden goed en zijn ideaal voor een natuurlijke uitstraling. De Blooming Pastel en Blooming Nude paletten voegen intensiviteit toe aan de dagelijkse oog make-up.

Natural Lip Colours
De lippenstift is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. De kleurpigmenten zijn gemaakt op basis van mineralen en bevatten biologische bloesemboter om de lippen te verzorgen. De Natural Lip Colours zijn de ideale aanvulling op de Mineral Eyeshadow Selection.

Lavera is onder andere verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl, DA, zelfstandige drogisterijen, apotheken en reformwinkels.


Deel dit bericht:


Careality