Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 november 2019

Louis Widmer UV-bescherming voor gezicht en lippen in handige combitubes

Het wintersportseizoen is weer in aantocht. Vele medelanders vertrekken eind dit jaar ofwel begin volgend jaar richting de wit besneeuwde hellingen. Om de huid te verzekeren van een plezierige tijd in de sneeuw, is een goede zonbescherming van gezicht én lippen voor groot en klein geen overbodige luxe. Louis Widmer biedt hiervoor een aantal effectieve producten in handige, gemakkelijk in je ski-jack mee te nemen combitubes en sticks. Zo schrijft Louis Widmer in een persbericht aan Careality.

Op de wit besneeuwde skipistes is UV-straling extra krachtig en vele malen meer aanwezig dan in de ‘lage landen’. Dit verschil qua UV-intensiteit kan tot wel 30% oplopen. De witte sneeuw weerkaatst bovendien tot wel 80% van de straling. Omdat de huid in Nederland in de winter bovendien bijna geen zon krijgt, kan de straling op de witte hellingen ongenadig hard aankomen. Dat vraagt dus om een optimale zonbescherming van zowel het gezicht als de lippen (…)

Advies verkoopprijzen en meer informatie:

  • Louis Widmer Extra Sun Protection 50 met Lippenverzorging Stick 50               € 11,40/25 ml
  • Louis Widmer Kids Skin Protection Cream 25 met Lippenverzorging Stick 50   € 11,40/25 ml
  • Louis Widmer Lippenverzorging Stick UV                                                                  €  7,90/5 ml
  • Louis Widmer Remederm Lippenbalsem                                                                    €  7,90/15 ml

Voor meer informatie is er de website: https://www.louis-widmer.nl/nl

De producten van Louis Widmer  zijn  verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, deze zijn te vinden via de link:  https://www.louis-widmer.nl/nl_NL/locator/


Deel dit bericht:


Careality