Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 maart 2020

Australian Gold®’s vernieuwde Botanical zon- én after-sun producten

De populaire Botanical Outdoor Zonnelijn Australian Gold werd voor de zomer van 2020 geheel vernieuwd! De trendy collectie bevat nu een nóg ruimer assortiment van natuurlijke producten voor in de buitenzon met bovendien extra hoge SPF’s. Hiermee kun je verantwoord én mooi bruinen op basis van minerale SPF’s en hoogwaardige botanische werkstoffen. Ook voor na het zonnen biedt het merk een aantal effectieve verkoelende en rijke hydraterende formules, die de huid intensief verzorgen en voeden zodra de zon in de zee is gezakt. Dit schrijft leverancier Bradford & Hamilton Nederland uit Roosendaal in een persbericht aan Careality.

Met de vernieuwde Australian Gold Botanical Outdoor zonneproducten kun je optimaal profiteren van al het goede van de zon op een natuurlijke wijze. Deze zonneproducten zijn allen gebaseerd op een zuivere minerale bescherming dankzij zink en titaniumdioxide. De producten bevatten geen nanodeeltjes. Ze dringen dus niet ín de huid, maar blijven op de huid liggen zonder een witte waas achter te laten. Dit werkt op die manier als een onzichtbaar beschermend schild dat de UV-stralen weerkaatst, waardoor deze de huid niet kunnen schaden.

Met natuurlijke, minerale SPF’s en rijk verzorgende botanische werkstoffen
De vernieuwde Botanical zonbeschermingsproducten van Australian Gold met daarin uitsluitend minerale SPF’s beschermen de huid op een natuurlijke wijze tegen zowel UVA- als UVB-straling. Alle formules zijn voorzien van rijk verzorgende, botanische ingrediënten zoals Kakadu Plum (een heel rijke bron van vitamine C), Australische Eucalyptus, Rode algenextracten en vitamine E. De producten plakken niet, zijn niet vet, trekken gemakkelijk in en zijn zweet- en waterbestendig. Ze zijn uiteraard ook niet op dieren getest en zijn vrij van kleurstoffen. Naast twee nieuwe SPF 50 Tinted Face Lotions werd de lijn voor 2020 ook uitgebreid met een aantal bodyproducten met SPF 50 om aan de wens van consumenten voor hogere SPF’s te voldoen. (…)

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:
Het merk Australian Gold wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland uit Roosendaal. De Botanical-producten zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen alsmede via de website met webshop: https://www.australiangoldshop.nl/

Advies verkoopprijzen:

  • Australian Gold® Botanical SPF 50 Tinted Face Lotions             € 27,50/tube 89 ml.
  • Australian Gold® Botanical Continuous Spray SPF 15                € 22,50/spray 177 ml.
  • Australian Gold® Botanical Continuous Spray SPF 30                € 23,50/ spray 177 ml.
  • Australian Gold® Botanical Continuous Spray SPF 50                € 24,50/ spray 177 ml.
  • Australian Gold® Botanical Lotion SPF 15                                    € 22,50/tube 147 ml.
  • Australian Gold® Botanical Lotion SPF 30                                    € 23,50/tube 147 ml.
  • Australian Gold® Botanical Lotion SPF 50                                    € 24,50/tube 147 ml.
  • Australian Gold® Aloë Freeze™ Spray Gel                                     € 15,95/ Pompflacon 237 ml.
  • Australian Gold® Hemp Nation Sea Salt & Sandalwood™          € 22,50/Pompflacon 535 ml.

Deel dit bericht:


Careality