Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 april 2020

Douce Nature, biologische shampoo bars

Handig én milieubewust: de biologische shampoo bars van Douce Nature. Echte shampoo in een vaste vorm – zonder sulfaten – en geschikt voor dagelijks gebruik. Omdat er geen water toegevoegd wordt en minder verpakkingsmaterialen nodig zijn, is dit een milieuvriendelijk alternatief voor vloeibare shampoo.

De shampoo is verkrijgbaar in vier varianten: voor normaal, droog en vet haar en een anti-roos shampoo. De shampoo bars van Douce Nature bevatten onder andere natuurlijke klei dat rijk is aan mineralen en biologische sheabutter, dat het haar voedt en zacht en soepel maakt, zonder dat het vet wordt. Bovendien is de Douce Nature shampoo bar ook heel handig om mee te nemen op reis.

De biologische shampoo bars van Douce Nature zijn te verkrijgen bij Holland Pharma.


Deel dit bericht:


Careality