Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 april 2020

Nieuw: Kneipp Mini-Foot-Spa, voor mooie verzorgde voeten

In deze onzekere tijden weten we één ding zeker: we willen goed voor onszelf zorgen. De behoefte aan verwenmomenten om jezelf te verzorgen en je gedachten af te leiden is groot. Bij Kneipp werken we ook thuis door om iedereen fijne, verrassende en innovatieve verwenproducten te kunnen blijven bieden. Vandaag laten we je graag kennismaken met een bijzonder nieuw voetverzorgingsproduct die de komende weken wordt aangeboden bij de bekende drogisten en in de webshop. Zo meldt Kneipp in een persbericht aan Careality.

Kneipp Mini-Foot-Spa: 2-in-1 foot bath & care product

Kneipp Mini-Foot-Spa is een tender loving 2-in-1 bath & care product voor de voeten. Deze duo-verpakking van 2 sachets bezorgt je een perfecte voetspa-ervaring thuis.

Dit limited edition Kneipp product is vanaf nu verkrijgbaar via www.kneipp.nl en bij diverse drogisten, adviesprijs € 2,99 (per stuk). (…)

Puur zuiverend thermaal bronzout

De zoutkristallen die gebruikt worden in de Kneipp Mini-Foot-Spa, worden gewonnen uit de enige overgebleven zoutmijn in Europa, Saline Luisenhall. Op een diepte van 460m worden de zoutkristallen gewonnen uit de zoutafzettingen van een 250 miljoen jaar oude zee. Deze zoutkristallen zijn bijzonder rijk aan reinigende en harmoniserende mineralen en sporenelementen, gevrijwaard van iedere vorm van luchtvervuiling en chemicaliën.

De Kneipp Mini-Foot-Spa is een tijdelijke aanvulling op het bestaande Kneipp Voetverzorgingsassortiment:

  • Kneipp Voetbutter (100 ml), adviesprijs: € 8,99
  • Kneipp 5-in-1 Voetcrème (75 ml), adviesprijs: € 8,49.
  • Kneipp Eeltcrème (50 ml), adviesprijs: € 8,49
  • Kneipp Voetbadkristallen Calendula (500 gr), adviesprijs € 7,62
  • Kneipp Voetbadbruistablet single-use (80 gr), adviesprijs: € 1,89.

Tip: Kneipp kuren thuis; Het verwarmende voetenbad

Een warm voetenbad geeft verlichting bij klachten. Als je het goed uitvoert zal je met een warm voetenbad een weldadig warm gevoel krijgen. Pure ontspanning!
https://www.kneipp.com/nl_nl/kneipp-magazine/kneippkuren/het-verwarmende-voetenbad/


Deel dit bericht:


Careality