Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
13 april 2020

Ultieme geurbeleving in de douche met de nieuwe NIVEA Fresh Blends

Ga voor een fris-fruitige douche-ervaring en verkwikkende geursensatie met de nieuwe NIVEA Fresh Blends. De lijn bestaat uit drie varianten, elk met een eigen mix van ingrediënten van natuurlijke oorsprong*. Zo zorgt de roze variant voor een verzorgde, fris uitziende en gehydrateerde huid, geeft de groene variant een gezond uitziende en frisse gloed en maakt de gele variant de huid zacht en soepel. Naast een verzorgende opfrisser geef je met de Fresh Blends ook een beetje liefde aan onze planeet. De formules zijn namelijk gemaakt van plantaardige melk en komen in een gerecyclede verpakking. Dit schrijft Beiersdorf in een persbericht aan Careality.

Verkwikkende geuren, zachte formule
De verkwikkende geuren staan centraal in de nieuwe NIVEA Fresh Blends lijn. De fruitige geuren zorgen voor een frisse douche-ervaring en voegen wat extra vrolijkheid toe aan je dagelijkse routine. Daarnaast zijn de drie douchegels zacht voor de huid, gemaakt van plantaardige melk. “Plantaardige melk zit vol verzorgende elementen en is daarom een zacht ingrediënt voor de huid, vooral in een douchegel-formule. De vruchtensappen voegen een vleugje natuurlijke frisheid toe wat de zintuigen prikkelt. Deze ingrediënten bieden samen een fruitige, frisse ervaring en een natuurlijk gezond ogende huid”, aldus Miriam Petersen, Research & Development bij Beiersdorf.

Elke variant is geschikt voor dagelijks gebruik.

Met liefde voor de planeet
De nieuwe douchegels verwennen niet alleen de huid en zintuigen, maar houden ook rekening met onze planeet. De formules bestaan voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong* en zijn voor 98% biologisch afbreekbaar. Bovendien zijn 100% van de ingrediënten veganistisch**. De flessen zijn gemaakt van tot wel 100% gerecycled plastic*** en kunnen na gebruik opnieuw worden gerecycled. Dit vorige leven uit zich in een lichtgrijs waasje, die elke fles volledig uniek maakt. Het gebruik van een verfrissende douchegel met liefde voor de planeet, voegt een extra fijn gevoel toe aan je douche-ervaring.

Adviesprijzen en beschikbaarheid

Een overzicht van de nieuwe NIVEA Fresh Blends douchegels: 

NIVEA Fresh Blends Refreshing Shower Raspberry, Blueberry & Almond Milk,
voor een mooie, gehydateerde huid – 300ml, €6,99****

Ga voor de roze versie met extracten van frambozen, bosbessen en amandelmelk voor een stralende, fris uitziende en gehydrateerde huid. De formule van deze variant bevat een samenstelling die de fruitige geuren van frambozen en bosbessen combineert, versterkt door een vleugje groene rabarber en bergamot. Deze heerlijke, vrouwelijke geur zorgt voor een vrolijke douche-ervaring en een lekkere opfrisser.

NIVEA Fresh Blends Refreshing Shower Watermelon, Mint & Coconut Milk,
voor een gezond uitziende, frisse huid – 300ml, €6,99****

De groene variant met extracten van watermeloen, munt en kokosmelk zorgt voor een gezond uitziende, frisse huid. Deze verfrissende douchegel bevat een combinatie van munt- en clementinegeur, versterkt door geuren van komkommer en groen kokoswater. De natuurlijk delicate geur van watermeloen voegt wat zoetheid toe en maakt het zowel een verkwikkende verfrissing voor de huid als een ultieme geurbeleving.

NIVEA Fresh Blends Refreshing Shower Apricot, Mango & Rice Milk,
voor een zachte, soepele huid – 300ml, €6,99****

Met de gele versie met extracten van abrikoos, mango en rijstmelk houd je de huid soepel en zacht. De formule bestaat uit een zomerse cocktail van delicate fruitgeuren van zachte abrikoos, mango, ananas en guave voor een lekker aanvoelende en exotische ervaring. Met de gele variant voeg je een beetje zomer toe aan je dagelijks leven – waar je ook bent.

De nieuwe range NIVEA Fresh Blends is vanaf week 16 verkrijgbaar bij de drogist.

* Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water.
** Veganistische formule. Geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong.
*** Uitgezonderd de dop.
**** De retailer bepaalt de prijzen, Beiersdorf geeft slechts advies.


Deel dit bericht:


Careality