Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 mei 2020

CureSupport Liposomal Resveratrol

Een goede weerstand helpt om ons lichaam weerbaar en sterk te houden tegen schadelijke externe invloeden, zoals bacteriën en virussen. Naast gezonde voeding kunnen bepaalde voedingssupplementen daarin eveneens uitermate positief ondersteunend zijn, zoals vitamine C, D en K. Recent werd ontdekt en verscheen volop in de media dat ook Resveratrol een heel positieve bijdrage kan leveren aan onze gezondheid. CureSupport biedt met de Liposomal Resveratrol een uitzonderlijk goed opneembare vorm aan van dit veelbelovende natuurmiddel. Zo meldt distributeur Vedax in een persbericht aan Careality.

Wat is Resveratrol?

Resveratrol is een plantaardige polyfenol oftewel een heel krachtige antioxidant. Van nature is deze vooral aanwezig in de pitten, steeltjes en met name de schillen van druiven. De schillen bevatten dus de hoogste concentratie. Resveratrol en rode en rosédruiven zijn een betere bron dan witte druiven. Resveratrol is dus plantaardig en werkt in het lichaam als een krachtige vrije radicalenvanger, net als Vitamine C.

Een optimale dosering én opname met CureSupport Liposomal Resveratrol

Met voeding krijg je vaak niet voldoende Resveratrol binnen. Bij veel voedingssupplementen wordt bovendien een groot gedeelte van wat je inneemt afgebroken door het maagzuur. Daar kan het lichaam dus niet veel mee. De CureSupport Liposomal Resveratrol komt wel ongeschonden door de maag en wordt optimaal in de bloedbaan opgenomen. Daar kan het lichaam dus daadwerkelijk iets mee. (…)

Distributie, adviesverkoopprijzen en meer informatie:

De producten van CureSupport Liposomal Resveratrol  worden gedistribueerd  door VEDAX International B.V. uit Bussum.

Advies verkoopprijzen:

  • CureSupport Liposomal Resveratrol 200 mg      € 39,95/250 ml.
  • CureSupport Liposomal Resveratrol 400 mg. € 58,75/250 ml.

De producten zijn verkrijgbaar via diverse drogisterijen en via: www.vedax.nl


Deel dit bericht:


Careality