Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 juni 2020

Nieuw: Therme Natural Beauty

Steeds meer consumenten verlangen naar verzorgingsproducten die bestaan uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Therme introduceert daarom een luxe geurlijn voor de dagelijkse verzorging, 100% natuurlijk in een 100% recyclebare verpakking van bioplastic: Therme Natural Beauty. De producten zijn volledig natuurlijk, vegan, dermatologisch getest en geschikt voor de droge en gevoelige huid. Ze zijn verpakt in bioplastic tubes die 100% recyclebaar zijn. De producten van Therme Natural Beauty zijn NATRUE gecertificeerd. Elk product in de collectie heeft de verfrissende geur van citroengras, bergamot en kruidige patchoeli. Dit schrijft leverancier Remark in een persbericht aan Careality.

Natural Beauty verzorgingslijn
In de Therme Natural Beauty collectie zit gezichtscrème, een bodylotion, shampoo en douchegel. Voor overdag is er de 100% Natural Day Cream: een optimaal verzorgende crème die de huid hydrateert en voedt. Voor de nacht is er de 100% Natural Night Cream. Deze rijke, intensief verzorgende crème bevordert het herstellend vermogen en de vochtbalans van de huid. Voor het lichaam is er 100% Natural Body Lotion, die de huid hydrateert en voedt. De bodylotion trekt snel in en plakt niet. De 100% Natural Shower Gel is een voedende douchegel die zacht schuimt en geschikt is voor dagelijks gebruik. Ook de 100% Natural Shampoo kan dagelijks gebruikt worden. De shampoo reinigt de haren en voorkomt uitdrogen van de hoofdhuid, met als resultaat dat de haren de natuurlijke glans en veerkracht behouden.

NATRUE natuurlijk gecertificeert
De Natural Beauty lijn van Therme is NATRUE gecertificeerd. Dit is een internationaal keurmerk voor natuurlijke huidverzorging en natuurlijke cosmetica. Met het NATRUE keurmerk wordt aangetoont dat de Natural Beauty lijn met 100% natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen is gemaakt. Het NATRUE keurmerk biedt ook de garantie dat de producten dierproefvrij zijn.

Bioplastic tubes voor onze natuurlijke huidverzorging
Plastic is niet goed voor het milieu; daarom heeft Therme een belangrijke eerste stap gezet op weg naar duurzaamheid. Wij verpakken onze Natural Beauty lijn in bioplastic tubes: een duurzaam alternatief voor plastic. Bioplastic tubes zijn 100% recyclebaar en zijn gemaakt met behulp van suikerriet uit Brazilië. Het restafval dat overblijft bij de productie van suiker wordt gebruikt voor het produceren van ethanol. Hiermee worden onze bioplastic tubes gemaakt. En dat is niet alles: suikerriet haalt ook schadelijke CO2 uit de lucht.

Luxe verzorging voor een betaalbare prijs
De consumentenadviesprijs voor de producten van Therme Natural Beauty ligt tussen de €6,99 en €14,99.

Therme Natural Beauty is vanaf nu verkrijgbaar bij Holland & Barrett, Plein, DA en zelfstandige drogisterijen.


Deel dit bericht:


Careality