Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 september 2020

Louis Widmer BabyPure Luiercrème

De gevoelige huid van baby’s en kleine kinderen vraagt om speciale zorg en dito aandacht. Het is daarom belangrijk om uiterst milde producten te gebruiken om de tere babyhuid te reinigen en in alle zachtheid te verzorgen én te beschermen. Nieuw binnen de 100% vegan BabyPure lijn van Louis Widmer is de Luiercrème, die de huid van tere babybilletjes verzacht, beschermt én helpt herstellen. Zo schrijft Louis Widmer in een persbericht aan Careality.

Louis Widmer heeft voor de BabyPure-lijn zorgvuldig grondstoffen geselecteerd die de babyhuid niet irriteren. Hydraterende lipiden worden goed door de hoornlaag van de babyhuid opgenomen en zorgen ervoor dat deze niet uitdroogt. Rode huidvlekken raken snel weer in balans dankzij de verzachtende bestanddelen. Om de huid te reinigen en te verzorgen is het principe hetzelfde: PURE en eenvoudige formules geven de huid van de baby precies wat deze nodig heeft. Alle formules zijn volledig vegan en geheel vrij van microplastics.

NIEUW: BabyPure Luiercrème
De nieuwe BabyPure Luiercrème van Louis Widmer biedt een drievoudige bescherming voor de babyhuid dankzij zinkoxide*, panthenol en Defensil® (een plantaardige mix van actieve bestanddelen die de huid verzachten). Deze ultramilde, verzorgende crème verzacht en beschermt de geïrriteerde en ontstoken huid en helpt om roodheden te verminderen. De formule beschermt de babybilletjes tevens tegen vocht, versterkt de huidbarrière en creëert een beschermende film op de huid die de huid laat ademen.De BabyPure Luiercrème wordt één of meerdere keren per dag aangebracht nadat de luier is verschoond.

Adviesverkoopprijs: € 18,50 / 130 g. (Formule zonder parfum)

*In formules met zink is het mogelijk dat er zich zinkoxidedeeltjes vormen. Dit zijn kleine zichtbare korrels in de crème die oplossen zodra de crème op de huid wordt aangebracht. Dit doet geen afbreuk aan de werking van de crème.

Verkoopadressen en meer informatie
De Louis Widmer BabyPure-producten zijn verkrijgbaar vanaf heden via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, te vinden via de link: https://www.louis-widmer.nl/nl_NL/locator/

Voor meer informatie is er de website: https://www.louis-widmer.nl/nl


Deel dit bericht:


Careality