Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 oktober 2020

Boobilicious, borstverzorging met combinatie van essentiële en diep voedende oliën

Boobilicous is speciaal ontwikkeld voor het gebied rondom borsten. Dit omdat borsten, samen met de lymfeklieren en een dunne huid in dat gebied, een andere behandeling nodig hebben dan de rest van het lichaam. Zo meldt de distributeur in een persbericht aan Careality.

De unieke combinatie van essentiële en diep voedende oliën levert niet alleen gezondheids- en schoonheids-
voordelen. Het herinnert er ook aan om de borsten regelmatig te controleren en te leren kennen, wat wederom een mooie manier is om in verbinding te komen met jezelf en met je vrouwelijkheid. Door de toevoeging van citroenolie wordt de lymfedrainage ook nog eens op de meest effectieve, bewuste en mooie manier ondersteund.

Deze nieuwe generatie persoonlijke verzorging met een lichte en soepele maar vooral ook rijke mix van kostbare botanische en essentiële oliën, is speciaal samengesteld om een optimale borstgezondheid te bevorderen.

Boobilicious is gemaakt om je in contact te houden met jouw vrouwelijkheid. Zo helpt deze unieke formule, gecombineerd met een regelmatige massage, de uiterlijke looks van jouw borsten te optimaliseren. Het weefsel wordt verzacht en de lymfedrainage gestimuleerd. Alsmede de bloedcirculatie wordt bevorderd en giftstoffen afgevoerd. Het helpt ook om hormonale gevoeligheid te verminderen. En last but not least: het zelfbewustzijn rondom borsten en borstverzorging te vergroten.

Missie
Onze missie is om borstverzorging aantrekkelijk te maken en te laten zien waarom het er wel degelijk toe doet. Groot, klein, a-symmetrisch, of tijdelijk gevoelig, je borsten zijn het waard en verdienen het om ‘boobilicious’ te zijn.

www.beingboobilicious.com  //  email: info@beingboobilicious.com


Deel dit bericht:


Careality