Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 november 2020

Vernieuwde Etos Diezerstraat in Zwolle in decembersfeer

Etos aan de Zwolse Diezerstraat wordt momenteel ingrijpend verbouwd. De winkel krijgt het allernieuwste concept van Etos. Straks ziet alles er eigentijds uit en vind je, dankzij de slimme indeling, snel wat nodig is. De heropening vindt plaats op vrijdag 20 november. Vanaf 9.00 uur staan winkelmanager Chantal Jeursen en haar medewerkers klaar om klanten te verwelkomen. Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

In de vernieuwde Etos zal de decembersfeer al duidelijk merkbaar zijn. Klanten vinden er leuke en bijzondere cadeaus. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. “Behalve de beautysets en luxe geuren hebben we nu ook allerlei producten om je huis gezellig te maken”, zegt Chantal Jeursen. “Natuurlijk pakken we alle cadeaus meteen feestelijk in.”
Allernieuwste
De winkel heeft een frisse uitstraling en is ruim opgezet. Op de grote beautyafdeling doe je gemakkelijk en snel nieuwe ideeën op. Overal hangen tips voor een compleet andere look. Ook zijn er grote beeldschermen die informatie geven over beauty en verrassende filmpjes over make-up laten zien. Chantal Jeursen: “De klant gaat bij ons het allernieuwste op het gebied van make-up, geuren en gezichtsverzorging ervaren.”

Advies
De winkel biedt veel betaalgemak. Zo kunnen klanten ook zelf de aankopen scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa. Elke dag is er een drogist of een assistent-drogist aanwezig. Klanten kunnen dus altijd rekenen op een persoonlijk, deskundig beauty- en gezondheidsadvies.“Wat je vraag ook is, we helpen je verder”, aldus de winkelmanager.

Foto: Eigen foto Etos Diezerstraat Zwolle


Deel dit bericht:


Careality