Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 november 2020

Boek: ‘Lotus, Bevrijd van alle trauma’s’. Auteur: Els Houtman


In ‘Lotus’ neemt Els de lezer mee in haar lange en moeizame speurtocht, binnenin zichzelf. Het is het verhaal van een leven vol onrust en stress, zonder te weten waarom. Van het zoeken naar de reden en het vinden van de verlossing. Van vage herinneringen die als losse puzzelstukjes erdoor heen zijn geweven. Van ingrijpende gebeurtenissen en staande weten te blijven. Maar bovenal een verhaal van moed, kracht en vertrouwen. Niet bang te zijn de realiteit onder ogen te zien. Een zoektocht die haar uiteindelijk zal leiden naar zichZelf, naar haar innerlijke schoonheid, vrede en rust. Net zoals een Lotusknop uit de modder omhoogklimt naar het Licht om te laten zien hoe mooi ze kan zijn. Zo schrijft uitgever Boek.Scout in een bericht aan Careality.
.

Genre: Biografieën / Illustraties: ja / Omvang: 16 x 24 cm / ISBN: 978-94-640-3764-7
Aantal pagina’s: 236 / Prijs: € 21,50/ incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België

Auteur Els Ho
utman (foto) is geboren in 1950 en woont met haar echtgenoot in Duiven. Ze hebben een zoon, een dochter en vijf kleindochters. Zodra ze kon tekenen en schrijven vertrouwde ze haar gevoelens al toe aan het papier. Dat was haar uitlaatklep. Ze heeft in haar leven van kleins af aan veel moeten doorstaan en ernstige beschadigingen opgelopen, welke de rest van haar leven invloed op haar hebben gehad. Na het alsnog opnieuw beleven en verwerken van alle trauma’s ontstond dan ook jaren geleden de drang om haar gevoel en de weg op zoek naar zichZelf te beschrijven. Dit boek getuigt van haar optimisme, haar kracht en haar vermogen dat een mens geen slachtoffer hoeft te zijn, maar in wezen sterk genoeg is om overeind te krabbelen. Els wilde in haar leven andere mensen helpen en ten dienste staan. Hopelijk is dit boek voor veel mensen een handreiking om gelukkig te mogen zijn en innerlijke vrede te hebben.


Deel dit bericht:


Careality