Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 november 2020

Rabenhorst Berry Selection wint ‘Meilleur Produit Bio Award’ in Frankrijk

Begin 2020 introduceerde Rabenhorst de Rabenhorst Berry Selection. Op de jaarlijkse Franse verkiezing “Meilleur Produit Bio” wint Rabenhorst Berry Selection slechts 11 maanden na introductie de eerste prijs in de categorie sappen. Dit meldt de Nederlandse distributeur UniPharma in een persbericht aan Careality.

De prestigieuze Award wordt jaarlijks uitgereikt door een select gezelschap consumenten, die de producten op diverse criteria beoordelen. Rabenhorst Berry Selection mag zich nu een heel jaar lang het beste biologische sap van Frankrijk noemen.

Rabenhorst Berry Selection is dit jaar ook in Nederland geïntroduceerd door UniPharma, de exclusieve distributiepartner van Rabenhorst in Nederland. Marloes Koenen geeft namens UniPharma aan dat de Berry Selection in de korte tijd dat het op de markt is nu al het 6e best verkopende sap van Rabenhorst is.

Rabenhorst Berry Selection is een 100% biologisch, direct sap met een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine C. Het sap is geperst uit de pitten van granaatappel, aardbei, framboos, aronia (appelbes) en blauwe bessen.

Alle Rabenhorst producten worden samengesteld uit de beste (waar mogelijk) biologische ingredienten en gebotteld in het kenmerkende bruine glas, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Bruin glas beschermt het sap beter tegen het negatieve effect van UV straling en lichtinval.


Deel dit bericht:


Careality