Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 februari 2021

Glow in the Dark fopspeen van Difrax heeft nieuw motief en is nu ook verkrijgbaar voor kindjes vanaf 20 maanden

Difrax heeft een lichtpuntje in deze bijzondere tijden. Vanaf nu is de populaire fopspeen Glow in the Dark verkrijgbaar met een nieuw motiefje. Het schildje is voorzien van sterren, welke in het donker oplichten. Tevens is deze fopspeen verkrijgbaar in een nieuwe maat die geschikt is voor kindjes vanaf 20 maanden. Dit schrijft Difrax in een productbericht aan Careality.

Rust zowel overdag als ’s nachts
Een rustige baby overdag en ’s nachts. Dat is wat jonge ouders willen. Bij Difrax helpen wij graag een handje mee. Vanaf de geboorte heeft ieder kindje een natuurlijke zuigbehoefte. Om deze te vervullen, heeft Difrax fopspenen ontwikkeld die meegroeien met de zuigbehoefte van het kindje.

Niet alleen de speengrootte, maar ook het vlindervormig schildje is per maat fopspeen verschillend. Hierdoor blijft het neusje van het kindje mooi vrij en dankzij de gaatjes in het schildje is er verminderd kans op huidirritaties. Bij de Glow in the Dark lijn hebben de schildjes een nieuw sterrenmotief. ’s Avonds lichten de sterren op, wat het gemakkelijk maakt om de speen terug te vinden in het donker. Niet alleen de sterren, maar ook de ring/ knop in het midden lichten op.

Nu ook vanaf 20 maanden
Naast de vertrouwde maten 0-6 maanden, 6+ maanden en 12+ maanden, is deze fopspeen nu verkrijgbaar in een 20+ maanden variant. Het zuiggedeelte is gemaakt van steviger siliconen materiaal, en meer gevuld dan de 12+ maanden fopspeen. Dit zorgt ervoor dat kleintjes die al tandjes hebben, deze speen niet makkelijk doorbijten. De fopspeen is in samenwerking met tandartsen en logopedisten ontwikkeld, zodat deze perfect aansluit bij de leeftijd van het kindje. Difrax fopspenen zijn smaak-, geur- en allergievrij.

www.difrax.com


Deel dit bericht:


Careality