Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 maart 2021

Etos Lange Voort Oegstgeest nu ruimer en eigentijds

Vanaf woensdag 17 maart 9:00 uur staat er in winkelcentrum Lange Voort in Oegstgeest een hypermoderne Etos. De winkel is ingrijpend verbouwd en heeft nu het allernieuwste winkelconcept. Zo kunnen klanten ook de aankopen zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa. Zo meldt Etos in een persbericht aan Careality.

“Onze Etos is zeer ruim van opzet, met overzichtelijke afdelingen en brede paden”, vertelt winkelmanager Shana de Koning. “Klanten kunnen elkaar goed passeren, ook als je bijvoorbeeld met een kinderwagen winkelt.” De vernieuwde Etos heeft een eigentijdse uitstraling en beschikt over een prachtige beauty- en geurenafdeling. Daar heb je keuze uit veel verschillende merken en er hangen overal tips voor een compleet andere look.

Advies
Nog een blikvanger is de afdeling met gezondheidsproducten, met onder andere van alles voor wondverzorging, vitamines en supplementen. De gediplomeerde medewerkers staan na de heropening op woensdag 17 maart uiteraard weer klaar om klanten te adviseren. “Wat je vraag ook is, we helpen je verder! We geven graag tips en advies over beauty, huidverzorging en gezondheidsproducten”, aldus de winkelmanager.

Op de foto v.l.n.r. Shana de Koning, Wytske Stuij.
Foto: Eigen foto Etos Lange Voort

 


Deel dit bericht:


Careality