Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 april 2021

Introductie bij Kruidvat: Curly Girl-methode, een verzorgingstechniek voor elke krullenbos

Krullen zijn net als mensen: ze zijn er in alle soorten en maten en hebben een eigen wil. Zo weet elke krullenbol dat het vaak behoorlijk veel tijd en geld kost om je haar zo goed mogelijk te verzorgen, zónder dat dit ten koste gaat van je mooie krullenbos. Met de Curly Girl-methode (CG-methode) hoef je nooit meer met je handen in het haar te zitten. Deze verzorgingstechniek wint snel aan populariteit bij iedereen met krullen, die op een natuurlijk manier hun krullenbos wil verzorgen. Kruidvat heeft vanaf nu een extra uitgebreid en betaalbaar assortiment producten voor elk type krul. In de week van 12 april werden daarom ruim 820 Nederlandse en ruim 250 Belgische Kruidvat winkels omgebouwd om ruimte te maken voor de assortimentsuitbreiding. Later dit jaar volgen meer winkels. Dit meldt A.S. Watson in een persbericht aan Careality.

Omgebouwd tot krullenparadijs
In één week tijd (week 15 jl.) zijn ruim 820 Kruidvat-winkels in Nederland en ruim 250 in België omgebouwd tot echt krullenparadijs. Met 135 extra producten in Nederland en bijna 100 in België voor iedere krul, is er ruimte gemaakt voor een uitgebreid haarassortiment. Later dit jaar volgen meer winkels. Ook het aanbod online is flink uitgebreid. Klanten die hun krullen zo goed mogelijk willen verzorgen, kunnen hun hart ophalen bij de vele beschikbare merken. Van reeds grote gevestigde merken tot de nu nog wat kleinere.

Gevarieerd assortiment voor ieder type krul
Krullend haar is mooi en trendy, maar er is wél goede zorg voor nodig om weerbarstige krullen te temmen en er het beste uit te halen. “Op basis van nieuwe klantbehoeften die zichtbaar zijn in het koopgedrag van onze klanten zien we een duidelijke trend waarbij steeds meer consumenten de CG-methode omarmen.” vertelt Niek Schipper, Commercieel Directeur Kruidvat Benelux. “Kruidvat speelt hierop in door in ons assortiment verschillende merken toe te voegen en uit te breiden zoals Shea Moisture, Yari Green Curls, Aunt Jackie, Noughty, Novex, As I Am en Yari Naturals en zo ons aanbod van natuurlijke verzorgingsproducten voor iedere krullenbos zo compleet mogelijk te maken. Want Kruidvat is er voor iedereen, uiteraard mét de betaalbare prijzen die klanten van ons gewend zijn.”

 


Deel dit bericht:


Careality