Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 mei 2021

Consumedix neemt distributie Curasept over

Met ingang van 1 mei neemt Consumedix B.V. de distributie over van Curasept (Chloorhexidine mond- en gebitsproducten). Daarmee wordt Consumedix verantwoordelijk voor de distributie, marketing en salesactiviteiten van Curasept. De samenwerking met Farma-Dent (Carla Vos) blijft bestaan. Dit schrijft men in een persbericht aan Careality.

Door de samenwerking wordt het afzetgebied verbreedt en kennis gebundeld. Samen zal er gekeken worden naar nieuwe marketingacties. Met speciale aandacht voor de unieke kenmerken van de Curasept producten; mondspoelmiddel, een mondspoelmiddel met hyaluronzuur en polyvinylpyrrolidone-vinyl acetaat, gel-tandpasta en parodontaal gel. Allen bevatten chloorhexidine, hét middel bij ontstekingen in de mond; voor bescherming tegen wondinfecties na een extractie en voor verwijdering van tandplak. Wat Curasept uniek maakt is het Anti Discoloration System (ADS), waardoor in tegenstelling tot veel andere vergelijkbare producten vrijwel geen verkleuring of smaakverlies optreedt.

Chloorhexidine is het meest en best bewezen antibacteriële ingrediënt in de tandheelkundige zorg. Het hecht zich tot 12 uur na het spoelen aan het oppervlak van tanden en tandvlees en geeft langdurige en effectieve ondersteuning. Andere chloorhexidine mondspoelmiddelen zorgen vaak ook voor tandverkleuring. Curasept is de oplossing voor beide problemen, het is wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief.

Zowel Consumedix als Farma-Dent kijken uit naar de nieuwe samenwerking. Voor vragen kunt u contact opnemen met Consumedix.


Deel dit bericht:


Careality