Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 april 2022

Hengelo natuurlijk!

Hengelo begon ooit bij Tuindorp. De oudste wijk die na 110 jaar nog steeds de dorpse en gemoedelijke sfeer ademt die in de tijd van de eerste bedrijvigheid zo kenmerkend was. Namen als Stork begonnen hier, evenals de oude opa Mensink die in de jaren twintig een pand bouwde dat een eeuw later DA Drogisterij Mensink op de pui heeft staan. Via tantes van de huidige eigenaar is men in Tuindorp niet anders gewend dan drogisterijproducten en advies te halen bij Mensink. Een rijke historie in een prachtige wijk in Hengelo waar meneer Mensink nu zijn winkel te koop aanbiedt.

Nuldelijns zorg en natuurlijke producten
Al vanaf het begin in 1972 was John Mensink al een groot voorvechter van, en deed hij baanbrekend werk op het gebied van natuurgeneeskunde. Want niet alleen moeten we goed voor onszelf zorgen maar gebruikt hij liever ‘goede middelen’ dan ‘wondermiddelen’, zoals hij ooit vertelde in een interview. Met verantwoorde producten en goede adviezen worden de klanten voorzien van de juiste vitaminen, supplementen en zelfs voeding. Daarnaast biedt DA Mensink uiteraard ook zelfzorg geneesmiddelen, verzorgingsproducten en een beauty assortiment. Ook de gezondheidstests die in de winkel zeer toegankelijk zijn geven de klanten een goed advies wat en hoe te gebruiken. Verder is er een uitgebreid cadeau-assortiment.

Overdracht op een flexibele wijze
Omdat John Mensink het pand zelf verhuurd, is hij bereid om geleidelijk de zaak over te doen en kunnen er afspraken gemaakt worden over de financiering. Ook kan hij parttime meewerken en  is zo deze kans een uitgelezen mogelijkheid om als, beginnende, drogist jouw eigen winkel te starten in een mooie wijk met een prima clientèle en potentieel. Woon je in de buurt en zie je jezelf al met een team daar in Tuindorp staan? Wacht dan niet te lang. Met een heel team op het landelijke servicekantoor van DA staan we klaar om die kans, met wie weet: jou, te pakken. Ben je in het bezit van een drogisterij-diploma en beschik je over minimaal €40K eigen inbreng, dan zien we graag je mailtje tegemoet op acquisitie@da.nl en wie weet (her)openen we binnenkort wel jouw (tweede) winkel!


Deel dit bericht:


Careality