Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 april 2022

Wervershoof verwelkomt Drogist Bewust Beter (DBB) De Hoek

Op 1 april opende Drogist De Hoek in Wervershoof als Drogist Bewust Beter. Chris Vriesman en Monique Sijmons namen in 2016 de optiek in Wervershoof over en nu na 6 drukke jaren gaan ze voor een nieuwe uitdaging. Dit meldt UniPharma in een persbericht aan Careality.

Al ruim 1 jaar was er in Wervershoof geen drogist meer gevestigd. Toch bleek er behoefte aan een drogisterij in het dorp te bestaan, dat hoef je het ondernemende echtpaar geen twee keer te vertellen. Na contact met UniPharma werden de voorbereidingen in 4 maanden afgerond. Monique heeft en passant nog even haar drogist diploma gehaald, Chris rondt dit binnenkort af en Nina, ook gediplomeerd drogist, heeft ruime ervaring in de drogisterij en getraind op het gebied van vitamines, supplementen en huidverzorging.

Met de toevoeging van DBB is het winkelaanbod in Wervershoof compleet en de aantrekkingskracht voor klanten uit Hauwert en Zwaagdijk-Oost wordt zo nog groter. Hiermee is het verzorgingsgebied uitgebreid tot 3500 huishoudens.

Met de compleet nieuwe uitstraling, de kennis en het enthousiasme voor het vak en ondernemen, gecombineerd met het onderscheidend vermogen van DBB, ziet het team van Drogist de Hoek de toekomst positief in.

Monique en Chris zijn gelukkig met de keuze voor UniPharma en DBB. “Er is voldoende  ruimte om lokaal te ondernemen! Met de ondersteuning  van DBB bieden wij onze klanten een volledig assortiment volgens marktconforme prijzen met scherpe acties. Daarnaast is de focus op een goed en gezond advies belangrijk voor onze doelgroep! Met de backup en het onderscheidend vermogen van DBB hebben wij  tijd voor onze klanten en houden wij de focus op advies en verkoop.“


Deel dit bericht:


Careality