Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 november 2022

Belfeld verwelkomt DBB drogist plus SA Servicepunt

DBB opent ook in Belfeld. Drogisterij Belfeld heropent als DBB drogist Belfeld plus SA Servicepunt. De drogisterij is 1 januari jl. overgenomen door Waan Yasen en Lava Sulayman. Deze jonge onderneemsters zijn eigenaar van apotheek Steyl, apotheek Reuver en DBB drogist Belfeld. Dit schrijft UniPharma in een persbericht aan Careality.

In 2004 is drogisterij Belfeld opgestart door de familie Obster, waarbij er ook een Servicepunt is toegevoegd. Waan en Lava hebben nu gekozen voor een nieuwe, frisse uitstraling en de complete DBB ondersteuning op het gebied van assortiment, promoties en gezondheid. (…)

www.unipharma.nl
www.drogistbewustbeter.nl


Deel dit bericht:


Careality