Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
14 april 2023

Comfortabel Anti-Snurken met de nieuwe SleepPro Neusspreider

SleepPro introduceert met trots haar nieuwe neusspreider, die zich onderscheidt van andere neusspreiders door zijn comfortabel draagvermogen. De SleepPro neusspreider is ontworpen om snurken te verminderen en een goede nachtrust te bevorderen, zonder dat het dragen ervan ongemakkelijk wordt. Zo meldt SleepPro in een persbericht aan Careality.

Veel mensen die last hebben van snurken gebruiken neusspreiders om de luchtstroom te verbeteren en zo de kans op snurken te verminderen. Echter, veel van deze neusspreiders zijn ongemakkelijk om te dragen en kunnen leiden tot irritatie van de neusvleugels en zelfs tot blaren.

Comfortabel
Met de nieuwe SleepPro neusspreider hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. De neusspreider is gemaakt van zacht en flexibel materiaal dat zich aanpast aan de vorm van uw neus, zodat het comfortabel blijft zitten terwijl u slaapt. Het is ook makkelijk schoon te maken en kan meerdere malen worden gebruikt.

De SleepPro neusspreider is verkrijgbaar in verschillende maten om ervoor te zorgen dat hij goed past bij uw neus. Er is zelfs een probeerverpakking met alle maten.

Het is een veilige en effectieve manier om snurken te verminderen en een goede nachtrust te bevorderen. Met de slogan ‘Comfortabel Anti-Snurken’ zet SleepPro zich in om uw slaapkwaliteit te verbeteren en snurken te verminderen.

Proefpakket en basisverpakking
-SleepPro Neusspreider – Neusdilatator, proefpakket 2 maten M/L euro 17,95.
-SleepPro Neusspreider – Neusdilatator, 3 stuks maat M of L euro 22,95

De SleepPro neusspreider is verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten en online via de SleepPro.eu website.

https://www.sleeppro.eu/search/neusspreider+sleeppro/


Deel dit bericht:


Careality