Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
19 januari 2011

W.I.C. Summer Collection

“De zonsondergang in de verlaten valleien, oases in de woestijn, het aroma van kruiden en thee, vrouwen in djelleba’s en markten met een regenboog aan gekleurde schoenen en kledingwaren.”

Marokko is het land van kleur, warme woestijnen, uitgestrekte stranden, Arabische cultuur en Oosterse schoonheid. W.I.C. laat zich deze zomer inspireren door dit land en heeft haar zes nieuwe zomerkleuren vernoemd naar kleurrijke Marokkaanse steden. Een hommage aan Marokko – Get inspired!

De W.I.C. zomerkleuren zijn warm, creëren een levendig en vrolijk effect op de nagels en passen bij de zomerse kleding die gebasseerd zijn op onder andere bloemenprints en groen-, rood- en roze-tinten.

W.I.C. Quality
De W.I.C. nagellakken zijn zuurstofdoorlatend, verrijkt met Silica en vitamine E. Hierdoor worden de nagels optimaal verzorgd en krijgen een briljante glans. De nagellakken zijn gemakkelijk aan te brengen door de platte, brede kwast en drogen snel. De trendy, verzorgende nagellakken bieden iedere vrouw de ultieme accessoire op haar nagels!

De W.I.C. Zomercollectie is vanaf eind maart 2011 verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk of twee voor € 12,50 bij diverse parfumerieën, drogisterijen en via www.herome.com


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality