Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
12 juni 2012

Prioderm, ter behandeling en voorkoming van hoofdluis

Na de lange zomervakantie is het vaak raak op scholen en wordt er relatief veel hoofdluis geconstateerd. De beestjes gaan niet mee in de koffer, maar door beperkte controle tijdens de vakantie wordt hoofdluis sneller verspreid. Bij een hoofdluisbesmetting rennen ouders vaak in paniek naar de apotheek of drogist. Helaas is er nog altijd onwetendheid over hoofdluis. Hoe wordt hoofdluis veroorzaakt, kan het voorkomen worden en hoe moet het behandeld worden, zijn veelvoorkomende vragen. Dit meldt Meda Pharma in een persbericht aan Careality.

Behandeling hoofdluis
Hoofdluis verspreidt zich snel en moet daarom snel en effectief behandeld worden. Er zijn verschillende type producten verkrijgbaar als kammen niet volstaat of praktisch niet haalbaar is. Prioderm is al jaren het meest verkochte merk voor het behandelen én voorkomen van hoofdluis. De keuze voor een product is afhankelijk van de persoonlijke situatie en behoeften. Vind je een korte inwerktijd belangrijk? Hoe sta je tegenover een nabehandeling? Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Prioderm biedt een volledige lijn effectieve producten:

Prioderm productlijn:

Prioderm dimeticon: een product op basis van meer dan 95% dimeticon dat hoofdluizen en neten door verstikking in 15 minuten doodt.
Prioderm Lotion: doodt hoofdluizen en neten en is effectief door de lange inwerktijd (12 uur). Vaak volstaat één behandeling.
Prioderm Shampoo: doodt hoofdluizen en neten. Het heeft een kortere inwerktijd dan Prioderm Lotion, maar heeft geen nawerking.
Prioderm Luizen- en netenkam: een luizen- en netenkam in één!
Priolox Foam: speciaal ontwikkeld om de lijmlaag van neten af te breken en het uitkammen van (dode) neten te vergemakkelijken.
Prioderm Preventief: een milde spray op natuurlijke basis die op een eenvoudige manier minimaal zeven uur beschermt tegen hoofdluis.

Op www.prioderm.nl vertelt de ‘productkiezer’ welk product het beste bij welke situatie en behoeften past. Op deze website zijn ook instructiefilmpjes te vinden voor juist gebruik van de producten. De producten van Prioderm zijn verkrijgbaar bij apotheek en drogist en via prioderm.nl.

Prioderm Lotion en Prioderm Shampoo zijn geneesmiddelen en bevatten malathion als werkzame stof. Lees voor gebruik de bijsluiter. Prioderm Preventief, Prioderm dimeticon, Priolox Foam en de Prioderm Luizen- en netenkam zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Voor meer informatie: Meda Pharma, telefoon 020-7516500.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality