Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
23 juni 2012

Canesten Gyno (crème en tablet), tegen vaginale schimmelinfectie

Bayer introduceert Canesten Gyno, het eerste geneesmiddel tegen vaginale schimmelinfectie dat zonder recept verkrijgbaar is bij de drogist en apotheek. Vaginale schimmelinfecties kunnen ontstaan door hormonale schommelingen, stress of het gebruik van antibiotica. Zeker de helft van alle vrouwen heeft er wel eens last van. Het geneesmiddel Canesten Gyno stopt in korte tijd de groei van de schimmel, doodt deze vervolgens en verlicht zo snel de jeuk. Het middel is verkrijgbaar in de vorm van crème en tabletten.

Vervelende aandoening
Een vaginale schimmel is ongevaarlijk. Het is vooral een vervelende aandoening, die snel herkenbaar is aan symptomen zoals jeuk, een branderig gevoel en witte (geurloze) afscheiding. Zeker de helft van alle vrouwen krijgt in haar leven wel eens een vaginale schimmelinfectie. Een aandoening die niet altijd vanzelf verdwijnt en zelfs herhaaldelijk kan terugkomen. Tot nu toe werd een vaginale schimmelinfectie behandeld  met een crème of tablet die uitsluitend op doktersrecept verkrijgbaar is. Met de introductie van Canesten Gyno van Bayer is het voor het eerst mogelijk om een geneesmiddel tegen vaginale schimmelinfecties zonder recept bij de drogist en apotheek te verkrijgen. Canesten Gyno bestaat uit een behandeling met een crème of tablet, beide vormen zijn even effectief.

Canesten Gyno is o.a. te koop bij:

Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.

 

Schaamte
‘Veel vrouwen herkennen snel de symptomen en zullen opgelucht zijn dat ze een vaginale schimmel nu zelf effectief kunnen behandelen met Canesten Gyno’, aldus Drs. van Leeuwen, hoofd van het Medical Team van Bayer Consumer Care. ‘Er rust nog altijd een taboe op dit onderwerp. Veel vrouwen kunnen zich opgelaten voelen om naar de dokter te gaan met klachten zoals jeuk, een branderig gevoel en witte afscheiding.  Zelfs een recept vragen kan voor schaamte zorgen. Nu is het vrij en anoniem te verkrijgen .’

De introductie van Canesten Gyno voor aanvang van de vakantieperiode komt op een juist moment. Tijdens de vakantie of op reis kan een vaginale schimmel infectie natuurlijk heel vervelend zijn. Vrouwen kunnen Canesten Gyno van tevoren bij de drogist of apotheek verkrijgen en het product makkelijk mee op reis nemen. Zo hoeven ze in het buitenland niet naar de dokter met deze vervelende infectie, maar kunnen ze het zelf behandelen. ‘Ons geneesmiddel biedt een effectieve en snelle verlichting van de symptomen ’, aldus Drs. van Leeuwen. Voor dit geneesmiddel is bovendien geen interactie met andere geneesmiddelen bekend.

Canesten Gyno
Canesten Gyno: effectieve behandeling en snelle verlichting van de symptomen:

-Stopt in korte tijd de groei en doodt de schimmel
-Verlicht zo snel de jeuk
-Geen interactie met andere geneesmiddelen bekend

Canesten Gyno is het eerste en enige geneesmiddel voor vaginale schimmelinfectie dat zónder recept verkrijgbaar is. Canesten Gyno bestaat uit een behandeling met een crème of tablet. Canesten Gyno crème en de Canesten Gyno tablet zijn even effectief.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality