Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
26 juni 2012

Decubal Kalmerend Masker, voor de droge en gevoelige huid

Een gezichtshuid die teveel zon heeft gehad, kan geprikkeld, extra droog en daardoor strak en allesbehalve comfortabel aanvoelen. Wat je dan wilt is een product dat de huid direct kalmeert, hydrateert, voedt én verzacht. Het Decubal Kalmerend Masker op basis van 10% huideigen lipiden bevat kamille- extract dat de huid tot rust brengt, ontspant en brengt de natuurlijke vochtbalans weer op peil.

 De aan het Decubal Kalmerend Masker toegevoegde allantoïne en vitamine B5 (panthenol) verzachten en voeden de huid en ondersteunen tevens haar natuurlijk herstellend vermogen. Dankzij witte klei wordt de huid bovendien op een milde wijze gezuiverd, gevoed en worden de fijne bloedvaatjes in de opperhuid versoepeld. Deze voedingsrijke kleisoort stimuleert tevens de productie van huideigen collageen, voor een voelbaar én zichtbaar meer elastische en veerkrachtige gezichtshuid.

Verkoopprijs: € 9,99/tube 50 ml

Distributie & meer informatie:
De producten van Decubal worden op de Nederlandse markt gebracht door Actavis B.V., telefoon 035-5429933.
www.decubal.nl


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality