Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
7 juli 2012

Sylvie Nails

Wanneer heeft een vrouw van de wereld met een glamourbestaan ooit tijd om haar nagels te lakken, laat staan te laten drogen? Nooit! Sylvie van der Vaart heeft dus een geheim: nailwraps!

Zeven dagen mooi
Flinterdunne nagelstickers die je snel op maat bijvijlt. Zo dun als aluminiumfolie. De voor-
gevormde nailwrap leg je op je schone nagel, even wrijven, vijlen en klaar. In twee minuten zijn je nagels prachtig ‘gelakt’. Sylvie Nails blijven feilloos zitten en gaan minstens 7 dagen mee. Ze zijn zwembadproof, perfect voor de zomer en ook heel mooi voor de tenen.

Ander kleurtje? Zo gebeurd!
Sylvie Nails chippen niet, beschadigen nagels niet en als je snel van look, kleur of printje wilt wisselen, pel je ze in één beweging af. Sylvie Nails kunnen over gelakte nagels, zijn perfect voor nagelbijters (of te korte nagels) en zijn er in oneindig veel schitterende kleuren en printjes. Ze hechten net zo goed op gelnagels. In een verpakking vind je 24 wraps plus een vijl.

Sylvie Nails zijn dè oplossing voor alle glamorous vrouwen met een actief, druk leven. Wrap, vijl en klaar! Sylvie van der Vaart: “Ik ben actrice, presentatrice, model, echtgenote, moeder, vriendin… denk je dat ik tijd heb om te wachten tot mijn nagels droog zijn? Sylvie Nails, dus!”

Sylvie Nails: geen droogtijd, geen geklieder, geen lijm, geen remover, 16 modekleuren- en printjes bij iedere outfit, in een handomdraai wissel je van look, voor je handen èn voeten, zwembadproof, perfect voor nagelbijters, € 7,99 per 24 stuks inclusief nagelvijl.

Voor meer informatie:
JML Benelux BV
Hogebrinkerweg 19/B
3871 KM Hoevelaken 
tel: 033-2580901

 

 


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality