Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
19 juli 2012

Nieuwe verzorgingslijn Kneipp met Grapefruit en Passievrucht

 

Nooit meer met het verkeerde been uit bed, want de nieuwe verzorgingslijn van Kneipp met grapefruit en passievrucht brengt de zomer in de badkamer. De douche-, bad- en verzorgingsproducten bevatten natuurlijk verzorgende oliën en hebben een onweerstaanbare tropische geur. Voor een zachte, soepele huid en… een vrolijke glimlach. Want zelfs het hardnekkigste ochtendhumeur is kansloos met Kneipp.

-De fruitige zoete geur van passievrucht verdrijft spanning en zorgt voor een vrolijk gevoel. -Het grapefruitextract verfrist op milde wijze. -De extra verzorgende plantenoliën maken de huid zijdezacht en soepel. -Geen conserverings-
middelen (bv. parabenen) en minerale oliën. -Niet getest op dieren.

De nieuwe Passievrucht-grapefruit douchegel en badschuim liggen vanaf mei j.l. al in de winkels. En deze maand maakt Kneipp de serie compleet met een bad- en massageolie.

Assortiment en adviesprijzen Kneipp Passievrucht-grapefruit:
-Douche (200 ml): 4,99 euro
-Badschuim (400 ml): 8,99 euro
-Massageolie (100 ml): 7,99 euro
-Badolie (100 ml): 8,99 euro

De passiebloem is een superflower. Alleen de naam spreekt al zeer tot de verbeelding. Het is een bloem waar je blij van wordt. In de aromatherapie staat de bloem erom bekend dat het gevoelens van angst en nervositeit laat verdwijnen.

De geur van de grapefruit, ook wel pompelmoes, pomelo of in het Latijns Citrus Paradisi genoemd, heeft een gelijksoortig effect. Het verdrijft spanningen en vermoeidheid. Bovendien is de olie of het extract van deze vruchten zeer verfrissend.

In de internationale geurtrends komen superflowers veel naar voren. Daarom is de nieuwe passievrucht grapefruit geurlijn een mooie aanvulling op het huidige Kneipp assortiment.

Voor meer informatie: Kneipp Nederland, telefoon +31 (0)348 479 111


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality