Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
23 juli 2012

Kneipp introduceert verzorgingslijn Patchouli

Kneipp introduceert de verzorgingslijn Patchouli, met stimulerende en rustgevende eigenschappen. Patchouli wordt momenteel genoemd als de nieuwste internationale geurtrend. De typische geur mixt warm met zacht, zoet met kruidig en muskusachtig. Niet alleen is de etherische olie uit patchouli een unieke geur, de olie heeft ook een bijzondere natuurlijke werking op de huid en humeur.

Zo combineert Kneipp Patchouli het beste uit twee werelden: rust en energie. De zachte geur werkt rustgevend. Na een patchoulidouche, bad of massage voelt men zich ontspannen en op het gemak. Tegelijkertijd zorgt de stimulerende werking van patchouli voor het gevoel van ongeremdheid. Niet voor niets staat patchouliolie namelijk ook bekend als afrodisiacum.

De natuurlijk verzorgende oliën in deze nieuwe Kneipp producten maken de huid zacht en soepel. Ook heerlijk voor een gevoelige huid. Zoals altijd bevatten Kneipp producten geen conserveringsmiddelen (parabenen) en zijn ze vrij van minerale oliën, wat de nieuwe lijn nog aantrekkelijker maakt om een momentje rust in te bouwen.

Assortiment en prijzen
-Douche (200ml) euro 4,99
-Massageolie (100ml) euro 7,99
-Badolie (100ml) euro 8,99

De Patchouliplant heeft zijn oorsprong in Azië. Maar  tegenwoordig wordt hij ook verbouwd in Paraguay, China en Japan voor gewinning van etherische olie. Patchouli is een geur die veel mensen prettig vinden en die ook fijn is voor dagelijks gebruik. Daarom is het ook een zeer geschikte geur om cadeau te doen.

www.kneipp.com


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality