Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
27 juli 2012

ESPECIALLY ESCADA Delicate notes. De nieuwe, luchthartige geur voor vrouwen

ESPECIALLY ESCADA Delicate notes is een heerlijk luchthartige, frisse en tedere interpretatie van de originele rozengeur van het modehuis Escada. Een elegante en toch subtiele geur, geïnspireerd door de jeugdige geest van de ESPECIALLY ESCADA-vrouw die hunkert naar een luxueus en fris parfum dat haar in de zevende hemel brengt. Haar geest is net als haar geur een mengeling van raffinement en luchthartig escapisme. ESPECIALLY ESCADA Delicate notes, de nieuwe eau de toilette, werd in mei 2012 wereldwijd gelanceerd en zal een vast onderdeel worden van de uiterst succesvolle portfolio.

Het gezicht
Bar Refaeli, het beroemde supermodel van Face Globally dat ESPECIALLY ESCADA wereldwijd met zoveel succes heeft vertegenwoordigd, blijft het gezicht van ESPECIALLY ESCADA Delicate notes. Bar Refaeli heeft de perfecte balans gevonden tussen elegantie, spontaniteit en een zekere luchthartige speelsheid. Doordat Bar altijd zoveel levensvreugde, energie en glamour uitstraalt, is zij het model bij uitstek om het merk Escada te vertegenwoordigen en natuurlijk ook het gezicht te zijn van het nieuwe ESPECIALLY ESCADA Delicate notes. “De nieuwe eau de toilette van Especially Escada is delicaat, geraffineerd en heel vrouwelijk; het is echt mijn tweede huid.”

“Ik ben dol op frisse geuren. Ik ben ook dol op het luchthartige vleugje luxe van ESPECIALLY ESCADA Delicate notes, omdat het je helpt even aan de werkelijkheid te ontsnappen en je gevoelens ruim baan te geven. Ook inspireert deze geur me om speelse en leuke dingen te doen die ik nog nooit eerder heb gedaan,” aldus Bar Refaeli.

Eau De Toilette 30 ml €42,95
Eau De Toilette 50 ml €59,95
Eau De Toilette 75 ml €74,95

Voor meer informatie: P&G Prestige Products – Rotterdam


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality