Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
21 december 2012

Plantina Vitaminen supplier team beslist.nl

Plantina Vitaminen heeft zich als supplier verbonden aan team beslist.nl. De doelstelling van Plantina is het onderhouden van een goede gezondheid, met behulp van voedingssupplementen. Als schaatser wil je het maximale uit je lichaam halen en daarvoor is een goede gezondheid noodzakelijk.

De schaatsers van team beslist.nl en ook de dames van Team Anker worden voorzien van vitaminen en mineralen, als aanvulling op een goede voeding. De verbintenis met iSkate, de organisatie waar team beslist.nl en Team Anker onder vallen, loopt tot het einde van dit schaatsseizoen, met de intentie de samenwerking daarna te continueren.

Het contact tussen Plantina Vitamen en iSkate kwam tot stand doordat sprinter Hein Otterspeer al drie jaar individueel wordt ondersteund door het bedrijf. Zijn positieve ervaring met de producten van Plantina hebben er dus toe geleid dat nu ook zijn teamgenoten kunnen profiteren van hoogwaardige vitaminen en mineralen.


Deel dit bericht:


Reacties zijn gesloten.

Careality